Ciuperci Umplute cu Branzeturi

Postat pe: 11-05-2016
(0)

Ingrediente

o cutie de ciuperci de orice fel
50 gr de cas
50 gr de feta
100 gr iaurt grecesc 10% sau smantana
o rosie
putin marar tocat
sare
piper
oregano

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Pasul 1: Intr-un castron punem casul si feta taiate cubulete marunte, iaurtul sau smantana, mararul tocat si rosia taiata marunt. Adaugam sare dupa gust, oragano si mult piper proaspat macinat. Amestecam bine.
Pasul 2: Curatam bine ciupercile cu un servet umezit, rupem coditele si le presaram cu putina sare. Umplem fiecare ciuperca cu pasta de branzeturi si le punem intr-un vas termorezistent sau intr-o tava unsa cu ulei.
Pasul 3: Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si coacem ciupercile 30 de minute la 180 de grade. Apoi scoatem folia de aluminiu si le mai bagam inca 5-10 minute la cuptor.
Le servim calde
Tip: Daca le doriti sub forma de gustare rece puteti sa bagati ciupercile simple (neumplute) la cuptor si, dupa ce se coc, le lasati sa se raceasca. Cand ajung la temperatura camerei le umpleti cu pasta de branzeturi si le serviti. Eu le-am incercat in ambele variante si sunt la fel de bune.
Se servesc si reci si calde
Reteta poate fi gasita aici: http: //www. Bucatariacunoroc. Ro/2016/05/Ciuperci-umplute. Php
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci Umplute cu Branzeturi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci Umplute cu Branzeturi