Ciuperci Umplute cu Branzeturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci Umplute cu Branzeturi

Ingrediente

  • o cutie de ciuperci de orice fel
  • 50 gr de cas
  • 50 gr de feta
  • 100 gr iaurt grecesc 10% sau smantana
  • o rosie
  • putin marar tocat
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Pasul 1: Intr-un castron punem casul si feta taiate cubulete marunte, iaurtul sau smantana, mararul tocat si rosia taiata marunt. Adaugam sare dupa gust, oragano si mult piper proaspat macinat. Amestecam bine.
Pasul 2: Curatam bine ciupercile cu un servet umezit, rupem coditele si le presaram cu putina sare. Umplem fiecare ciuperca cu pasta de branzeturi si le punem intr-un vas termorezistent sau intr-o tava unsa cu ulei.
Pasul 3: Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si coacem ciupercile 30 de minute la 180 de grade. Apoi scoatem folia de aluminiu si le mai bagam inca 5-10 minute la cuptor.
Le servim calde
Tip: Daca le doriti sub forma de gustare rece puteti sa bagati ciupercile simple (neumplute) la cuptor si, dupa ce se coc, le lasati sa se raceasca. Cand ajung la temperatura camerei le umpleti cu pasta de branzeturi si le serviti. Eu le-am incercat in ambele variante si sunt la fel de bune.
Se servesc si reci si calde
Reteta poate fi gasita aici: http: //www. Bucatariacunoroc. Ro/2016/05/Ciuperci-umplute. Php

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Cele mai apreciate rețete
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasa
1
Conserve, muraturi

Salata asortata de iarna - o muratura delicioasa

Salata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...

Salata asortata de iarna - o muratura delicioasa
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Gogosari si conopida la otet - insoteste minunat preparate calde si reci
4
Conserve, muraturi

Gogosari si conopida la otet - insoteste minunat preparate calde si reci

Gogoșarii și conopida la oțet sunt apreciati pentru gustul lor bogat si acrisor, care poate fi savurat atat ca o gustare...

Gogosari si conopida la otet - insoteste minunat preparate calde si reci
Parteneri
Pasca cu branza si stafide
Bucataras.RO

Pasca cu branza si stafide

Probabil putinele sunt momentele care se pot compara cu Duminica Pastelui, cu linistea unei mese in familie, cu oua vopsite,...

Pasca cu branza si stafide
Placinta quatro formaggi
Culinar.RO

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia