Ciuperci umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-16 ciuperci mai mari(albe) din soiul Champignon
  • 1 ceapa potrivita
  • 1-2 morcovi
  • 150-200 g branza vaci
  • 1 legatura marar
  • sare, piper dupa gust
  • ulei ptr calit ceapa

Mod de preparare

Speli si cureti ciupercile,iar coditele le rupi si le tai marunt. Oparesti palariile 1-2 min in apa clocotita, le scoti si le lasi la scurs.Tai marunt ceapa,iar morcovii curatati ii dai pe razatoarea mare.

Calesti ceapa, adaugi morcovul ras si dupa ce s-au inmuiat, pui si coditele de ciuperci taiate marunt. Calesti in continuare pana scade bine si lasi la racit.

Maruntesti bine branza de vaci cu furculita, o adaugi peste compozitia rece, pui mararul tocat marunt si potrivesti de sare si piper dupa gust.

Cu aceasta compozitie vei umple palariile de ciuperci(pune compozitia cu varf, ptr ca se mai lasa la cuptor).

Ungi un vas cu f putin ulei,asezi ciupercile umplute si le dai la cuptor ptr 30-40 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)