Ciuperci umplute

Postat pe: 07-01-2017
(1)

Ingrediente

8 ciuperci cu palarii mari, nepatate
cascaval
o ceapa rosie
3-4 felii jambon de porc sau de curcan
60 g unt
8 felii prosciutto crudo, optional

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

25min
Timp gatire

GĂTIRE

25min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Taiem cubulete cascavalul si jambonul, ceapa o curatam si o taiem pestisori.
Curatam ciupercile si rupem piciorusele. Asezam palarioarele intr-o tava si in fiecare punem cateva cuburi de cascaval, jambon, un cubulet de unt si o felie de ceapa. Le invelim in felii de prosciutto pe care, daca este cazul le fixam cu o scobitoare si dam tava la cuptor, preincalzit la 180 grade C, pentru aproximativ 25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci umplute