Taiem cubulete cascavalul si jambonul, ceapa o curatam si o taiem pestisori.
Curatam ciupercile si rupem piciorusele. Asezam palarioarele intr-o tava si in fiecare punem cateva cuburi de cascaval, jambon, un cubulet de unt si o felie de ceapa. Le invelim in felii de prosciutto pe care, daca este cazul le fixam cu o scobitoare si dam tava la cuptor, preincalzit la 180 grade C, pentru aproximativ 25 minute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEi o nouă lună, o nouă provocare. Draga de @GinaBradea, m-a surprins din nou plăcut. M-a invitat să particip la o ...
Focaccia cu anghinare, sparanghel, rosii, masline si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii