Ciuperci la Cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-15 ciuperci
  • iaurt gras/sana
  • branza telemea
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ciupercile de piele si se rup cozile. Se pun la fript la grill, cu fata in jos. cand sunt gata, se intorc cu fata in sus si se umplu cu un amestec format din: iaurt, unt, branza si sare/piper dupa gust.

Se lasa la fript inca 10-15 min.
Se servesc cu sos format din iaurt, unt si branza faramitata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate