Se curata ciupercile de piele si se rup cozile. Se pun la fript la grill, cu fata in jos. cand sunt gata, se intorc cu fata in sus si se umplu cu un amestec format din: iaurt, unt, branza si sare/piper dupa gust.
Se lasa la fript inca 10-15 min.
Se servesc cu sos format din iaurt, unt si branza faramitata
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorUn preparat rapid și simplu, care a fost pe gustul întregii familii și vi-l recomand cu drag.
Pulpe cu cartofi la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii