Ciupercile v-or fi despartite de coada. Spalam palariile fara a indeparta pielita si tocam cozile in patru bucati fiecare. Luam o tava de cuptor, asezam palariile de ciuperci una langa alta cu dosul in sus si in fiecare palarie punem un cubulet de unt.
Peste cubuletul de unt asezam o lingura de pasta de urda fara a depasi marginile palariei.
Vinul si uleiul turnat in tava, usturoiul curatat si spart pus si el in tava, asezonam cu sare si piper.
La cuptor o temperatura de 170 grade timp de 20 minute
Un aperitiv de asta data cald, care iti v-or gadila narile si te va imbia in mod placut si la altecele lumesti.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii