Ciuperci cu Pasta de Urda

Postat pe: 06-02-2013
(2)

Ingrediente

Ciuperci mari 1 kg
Unt de casa 200 gr
Pasta de urda 400 gr
Ulei de masline 50 gr
4 catei de usturoi
100 ml de vin alb sare
piper macinat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Ciupercile v-or fi despartite de coada. Spalam palariile fara a indeparta pielita si tocam cozile in patru bucati fiecare. Luam o tava de cuptor, asezam palariile de ciuperci una langa alta cu dosul in sus si in fiecare palarie punem un cubulet de unt.

Peste cubuletul de unt asezam o lingura de pasta de urda fara a depasi marginile palariei.
Vinul si uleiul turnat in tava, usturoiul curatat si spart pus si el in tava, asezonam cu sare si piper.
La cuptor o temperatura de 170 grade timp de 20 minute
Un aperitiv de asta data cald, care iti v-or gadila narile si te va imbia in mod placut si la altecele lumesti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci cu Pasta de Urda" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

liv
•  07.02.2013 22:19:02

cu nescai romaneasca...

danielcozma391
•  06.02.2013 11:04:25

Un gratar de toamna tarzie unde la ranc de cinste troneaza ca intotdeauna eterna PASTRAMADE OAIE alaturi de celelalte calitati de carne ce-si asteapta linistite randul la patul de jar venim cu tava noastra de ciuperci umlplute si un castron mare si adanc cu o saramura de raci.
CU CE AM GRESIT PE LUMEA ASTA????

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci cu Pasta de Urda