Ciupercile v-or fi despartite de coada. Spalam palariile fara a indeparta pielita si tocam cozile in patru bucati fiecare. Luam o tava de cuptor, asezam palariile de ciuperci una langa alta cu dosul in sus si in fiecare palarie punem un cubulet de unt.
Peste cubuletul de unt asezam o lingura de pasta de urda fara a depasi marginile palariei.
Vinul si uleiul turnat in tava, usturoiul curatat si spart pus si el in tava, asezonam cu sare si piper.
La cuptor o temperatura de 170 grade timp de 20 minute
Un aperitiv de asta data cald, care iti v-or gadila narile si te va imbia in mod placut si la altecele lumesti.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii