Chiftelute Din Ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri faina
  • 1 leg marar
  • 200 ml ulei (pt prajit)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curata ciupercile, spala-le, scurge-le bine de apa si da-le prin masina de tocat impreuna cu usturoiul, ceapa curatata si spalata si mararul. Adauga faina, potriveste de sare si piper si framanta bine amestecul obtinut. Formeaza cu mainile umezite chiftelutele, da-le prin faina si prajeste-le in uleuil incins pe fiecare parte. Se pot servi atat calde, cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc