Dovleceii, morcovii si cartofii se dau pe razatoare, se sareaza, se lasa putin apoi se storc de zeama. Peste legumele stoarse, se adauga ouale, pesmetul, patrunjelul tocat si condimentele. Se amesteca bine, se modeleaza chiftelutele si se prajesc in uleiul incins. Se scot pe o farfurie in care am pus prosop de hartie, pentru a absorbi uleiul.
Se servesc calde sau reci.
Este un fel de tartă cu brânză multă, dar merge și în loc de pască dacă ai ghinionul să nu-ți dospească...
Desert pasca cu aluat fraged si merisoareInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii