Se taie vanata felii si se pune la mixat, peste ea se adauga ceapa taiata felii, carnatul rupt bucatele, pieptul de pui cubulete, cascavalul cuburi, sare, ierburi aromate, piper macinat si se mixeaza.
Se adauga ouale, faina si se omogenizeaza compozitia, apoi se ia cu o lingura compozitie si se pune in tava de la argaz in care s-a pus hartie de copt.
Se coc la foc potrivit, nu este necesar sa se intoarca, eu le-am intors si am oprit focul.
Sa aveti pofta, dragilor la o reteta absolut delicioasa!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii