Se taie vanata felii si se pune la mixat, peste ea se adauga ceapa taiata felii, carnatul rupt bucatele, pieptul de pui cubulete, cascavalul cuburi, sare, ierburi aromate, piper macinat si se mixeaza.
Se adauga ouale, faina si se omogenizeaza compozitia, apoi se ia cu o lingura compozitie si se pune in tava de la argaz in care s-a pus hartie de copt.
Se coc la foc potrivit, nu este necesar sa se intoarca, eu le-am intors si am oprit focul.
Sa aveti pofta, dragilor la o reteta absolut delicioasa!
Am vazut la Merisor zilele astea un aperitiv cu cascaval si ceva afumatura, aperitiv la care nu am rezistat... Ea a facut...
Melci cu cascaval cu afumaturaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii