Chifle cu legume si carnaciori

Postat pe: 05-03-2017
(0)

Ingrediente

400 g legume congelate (morcov, ardei, mazare, porumb ,broccoli)
100 g cascaval
2 oua
50 g unt
2 carnaciori medii
3 chifle
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

3 portii
Intr-un vas, punem apa la fiert. Cand fierbe apa, adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute. Eu le-am uitat pe foc si broccoli s-a cam sfaramat. Legumele fierte le punem la scurs intr-o strecuratoare.
Taiem partea de jos a chiflelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioara a chiflelor.
Amestecam legumele cu cele 2 oua batute, cascavalul ras si carnaciorul taiat rondele. Am oprit feliute de carnaciori si cascaval ras pentru ornat.
Asezam chiflele intr-un vas uns cu unt. Punem compozitia de legume in fiecare chifla, apoi ornam cu cascaval ras si felii de carnacior.
Introducem la cuptor, la foc mediu, aproximativ 40 minute, pana se rumenesc carnaciorii.
Servim chiflele calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chifle cu legume si carnaciori" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chifle cu legume si carnaciori