Intr-un vas, punem apa la fiert. Cand fierbe apa, adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute. Eu le-am uitat pe foc si broccoli s-a cam sfaramat. Legumele fierte le punem la scurs intr-o strecuratoare.
Taiem partea de jos a chiflelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioara a chiflelor.
Amestecam legumele cu cele 2 oua batute, cascavalul ras si carnaciorul taiat rondele. Am oprit feliute de carnaciori si cascaval ras pentru ornat.
Asezam chiflele intr-un vas uns cu unt. Punem compozitia de legume in fiecare chifla, apoi ornam cu cascaval ras si felii de carnacior.
Introducem la cuptor, la foc mediu, aproximativ 40 minute, pana se rumenesc carnaciorii.
Servim chiflele calde sau reci.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii