Chec Aperitiv cu Somon

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 125 ml lapte
  • 100 g brinza Greyerzer rasa (cascaval)
  • 200 g somon afumat
  • patrunjel

Mod de preparare

Somonul se taie suvite subtiri, toate ingredientele se amesteca si se pun intr-o tava de chec, unsa si tapetata. Se tine la cuptor circa 45 de minute (cuptorul incins in prealabil la 180 de grade). Se lasa la racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate