Chec aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec aperitiv

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 150 ml lapte
  • 30 ml ulei
  • 150 g sunca presată
  • 100 g sunculita țărănească
  • 200 g cașcaval ras
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 g măsline feliate
  • 225 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 leg pătrunjel (optional)

Mod de preparare

Se bat bine ouăle cu laptele si smantana, se adauga făină in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza .
Adăugăm cascavalul ras pe razatoarea cu găuri mari, apoi punem sunca, ardeiul tăiate cubulete si maslinele feliate.
Le imprietenim si turnam compoziția intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt.
Dăm la cuptor, preincalzit, la 180 grade pentru 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.
In compozitie se pot adauga ciuperci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa