Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete (eu am pus jumatate salam, jumatate sunca), ardeiul se taie si el bucatele si la masline se scot samburii, cam un pumn de masline.
Albusurile se bat spuma cu putina sare, se adauga galbenusurile, apoi treptat faina si praful de copt amestecand de jos in sus. Se mai pun mezelurile si celelalte ingrediente ,se amesteca usor si se mai adauga dupa aceea condimentele.
In tavita de chec pe care am uns-o cu unt si tapetat cu faina, am pus toata compozitia si am dat la cuptorul preincalzit, in jur de 45 minute.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii