Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete (eu am pus jumatate salam, jumatate sunca), ardeiul se taie si el bucatele si la masline se scot samburii, cam un pumn de masline.
Albusurile se bat spuma cu putina sare, se adauga galbenusurile, apoi treptat faina si praful de copt amestecand de jos in sus. Se mai pun mezelurile si celelalte ingrediente ,se amesteca usor si se mai adauga dupa aceea condimentele.
In tavita de chec pe care am uns-o cu unt si tapetat cu faina, am pus toata compozitia si am dat la cuptorul preincalzit, in jur de 45 minute.
Oare exista cineva caruia sa nu ii placa tocanitele noastre? Eu cu siguranta nu refuz niciodata asa ceva, fie ca reteta e cu...
Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii