Castane la Cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Castanele se cresteaza putin cu un cutit (cu grija sa nu va taiati deoarece coaja este foarte tare).

    Se pun intr-o tava si se baga la cuptpor 20-25 minute la 200 grade Celsius. Cand sunt gata se scot pe o farfurie si sunt gata de servit.

    Castanele sunt foarte bogate in potasiu.

    Eu le recomand pentru cina, adica dupa ce ati servit o supa sau o ciorbita inainte.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Tort Diplomat

    Tort Diplomat

    Tort Diplomat
    Cozonacul bunicii

    Cozonacul bunicii

    Cozonacul bunicii
    Sarmalute asortate

    Sarmalute asortate

    Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

    Sarmalute asortate