Castane la Cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Castanele se cresteaza putin cu un cutit (cu grija sa nu va taiati deoarece coaja este foarte tare).

    Se pun intr-o tava si se baga la cuptpor 20-25 minute la 200 grade Celsius. Cand sunt gata se scot pe o farfurie si sunt gata de servit.

    Castanele sunt foarte bogate in potasiu.

    Eu le recomand pentru cina, adica dupa ce ati servit o supa sau o ciorbita inainte.

     

    Comentarii

    Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

    Adaugă comentariu

    Budinca de dovlecei cu branza

    Budinca de dovlecei cu branza

    Budinca de dovlecei cu branza
    Prajitura turnata cu branza si visine

    Prajitura turnata cu branza si visine

    Prajitura turnata cu branza si visine
    Prajitura cu iaurt si caise

    Prajitura cu iaurt si caise

    Prajitura cu iaurt si caise
    Cele mai apreciate rețete
    Salata olteneasca - Csalamale
    1
    Romania

    Salata olteneasca - Csalamale

    Salata olteneasca - Csalamale
    Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
    2
    Romania

    Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

    Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
    Savarine cu frisca
    3
    Dulciuri

    Savarine cu frisca

    Savarine cu frisca
    Prajitura Schneider
    4
    Romania

    Prajitura Schneider

    Prajitura Schneider
    Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
    5
    Romania

    Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

    Fursecuri cu Crema de Zahar Ars