Castane la Cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Castanele se cresteaza putin cu un cutit (cu grija sa nu va taiati deoarece coaja este foarte tare).

    Se pun intr-o tava si se baga la cuptpor 20-25 minute la 200 grade Celsius. Cand sunt gata se scot pe o farfurie si sunt gata de servit.

    Castanele sunt foarte bogate in potasiu.

    Eu le recomand pentru cina, adica dupa ce ati servit o supa sau o ciorbita inainte.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

    Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

    Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

    Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
    Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

    Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

    Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

    Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
    Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

    Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

    Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

    Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
    Cele mai apreciate rețete
    Pandispan cu mere si budinca
    2
    Dulciuri

    Pandispan cu mere si budinca

    Pandispan cu mere si budinca
    Gogosari in Sos de Mustar
    3
    Conserve, muraturi

    Gogosari in Sos de Mustar

    Gogosari in Sos de Mustar
    Sufleu de cartofi
    5
    Aperitive

    Sufleu de cartofi

    Sufleu de cartofi
    Parteneri
    Prajitura cu caise si iaurt
    Culinar.RO

    Prajitura cu caise si iaurt

    Retete dietetice

    Prajitura cu caise si iaurt
    Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
    Gustos.RO

    Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

    Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

    Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie