Cascaval Umplut

Postat pe: 14-09-2011
(2)

Ingrediente

o rotita de cascaval
2 linguri unt
o ceapa
150 gr ciuperci
300 gr kaizer
un ou
o legatura patrunjel
sare, piper, vegeta
boia dulce, acestea se pun dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se taie julien, se caleste in unt, se adauga ciupercile taiate felite subtiri si kaizerul taiat cubulete. Toate aceste ingrediente se calesc putin. Cand sunt gata se condimenteaza cu sare, vegeta, piper, boia dulce si patrunjelul tocat marunt.

Dupa ce s-a racit, aceasta compozitie, se adauga oul si se omogenizeaza bine.
Roata de cascaval se scobeste bine in interior cu o lingura, lasand de jur imprejur niste pereti grosuti. Cascavalul se pune pe o foaie de aluminiu maricica (deoarece cascavalul se va imbraca in aceasta foaie de aluminiu) si se umple cu compozitia de mai sus.

Se inveleste toata roata in foaia de aluminiu si se aseaza intr-un vas cu diametru apropiat de cel al rotitei. Atentie: Pentru siguranta de a nu curge cascavalul in timpul coaceri, acesta se poate invelii in mai multe folii de aluminiu.

Se da la cuptor aproximativ o ora la foc potrivit, cand este gata se scoate din cuptor si se lasa la racit (dar tot in folie, fara a se desface, deoarece cascavalul v-a fi moale si i se va strica forma). Dupa ce s-a racit, se poate da folia jos, doar daca s-a intarit, daca nu se pune la frigider si se da a doua zi.
Recomandat este sa stea la frigider pana a doua zi.
Se serveste ca aperitiv, taiat feliute ca de tort.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cascaval Umplut" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

d_dana_a
•  25.11.2011 10:55:54

Sunt sigura ca o sa-ti placa...acest cascaval impaca mai multe gusturi...

adina_83
•  22.09.2011 18:33:10

Interesant.Am sa incerc cu siguranta.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cascaval Umplut