Cartofi speciali

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • boia sau chimen macinat

Mod de preparare

Cartofii taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt bine fierti, se scurg de apa, se paseaza si se amesteca bine cu galbenusurile, smantana si cascavalul ras.

Intr-o tava unsa cu ulei, se pun gramajoare, cu ajutorul unei linguri sau a unui cornet. Se dau la cuptor pt. 20 minute pana se auresc.
Cand sunt gata, se presara cu boia sau chimen si se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate