Se rad rosiile pe razatoarea fina fara coaja sau mai bine le taiati in jumatate si le radeti. Se amesteca cu un pic de sare, piper si ulei de masline, se pune compozitia intr-o farfurie sau platou intins in pat subtire, peste care se presara ceapa rosia taiata foarte foarte fin in cubuletze. Peste toate astea se aseaza feliile de somon aranjate cu grija, apoi se presara marar taiat marunt, icrele si un decor de gogosar in mijloc. Peste toate astea se rade pe razatoarea fina oul fiert! !
Asta este tot.
Se serveste ca antreu, este un preparat elegant si atata super bine, merge foarte bine cu un vin alb sec sau demi sec.
Va doresc pofta buna! !
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosReteta simpla pentru briose pufoase cu ciocolata. Descopera cum sa pregatesti aceste delicii rapid, folosind ingrediente de...
Briose cu ciocolata - dulci si delicioaseSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii