Se rad rosiile pe razatoarea fina fara coaja sau mai bine le taiati in jumatate si le radeti. Se amesteca cu un pic de sare, piper si ulei de masline, se pune compozitia intr-o farfurie sau platou intins in pat subtire, peste care se presara ceapa rosia taiata foarte foarte fin in cubuletze. Peste toate astea se aseaza feliile de somon aranjate cu grija, apoi se presara marar taiat marunt, icrele si un decor de gogosar in mijloc. Peste toate astea se rade pe razatoarea fina oul fiert! !
Asta este tot.
Se serveste ca antreu, este un preparat elegant si atata super bine, merge foarte bine cu un vin alb sec sau demi sec.
Va doresc pofta buna! !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii