Rosiile, castravetii si mozzarella se taie in rondele subtiri.
Se imparte totul in 4 farfurii in forma de evantai si se presara cu sare si piper dupa gust.
Lima se spala cu apa fierbinte, se rade fin coaja si se stoarce putina zeama.
Intr-un castronel se amesteca coaja rasa cu branza philadelphia, laptele, sarea, piperul si 2-3 lingurite de zeama de lima pana se obtine un sos.
Se pun crevetii peste rondelele de rosii, castraveti si mozzarella si se toarna sosul pe deasupra. Se decoreaza cu frunze de albahaca si se serveste.
O reteta mediteraneana foarte usor de preparat.
421 kcal/1762 kj
26 gr proteine
29 gr lipide
7 gr carbohidrati
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii