Carpaccio de Rosii si Casaveti cu Creveti

Postat pe: 12-11-2008
(3)

Ingrediente

450 gr rosii
250 gr castraveti
2 bile de mozzarella
sare
piper negru
1 lima
200gr branza philadelphia
2 linguri de lapte semidegresat
250 gr creveti
frunze de albahaca proaspete

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Rosiile, castravetii si mozzarella se taie in rondele subtiri.
Se imparte totul in 4 farfurii in forma de evantai si se presara cu sare si piper dupa gust.

Lima se spala cu apa fierbinte, se rade fin coaja si se stoarce putina zeama.

Intr-un castronel se amesteca coaja rasa cu branza philadelphia, laptele, sarea, piperul si 2-3 lingurite de zeama de lima pana se obtine un sos.

Se pun crevetii peste rondelele de rosii, castraveti si mozzarella si se toarna sosul pe deasupra. Se decoreaza cu frunze de albahaca si se serveste.
O reteta mediteraneana foarte usor de preparat.

421 kcal/1762 kj
26 gr proteine
29 gr lipide
7 gr carbohidrati
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carpaccio de Rosii si Casaveti cu Creveti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina_83
•  06.11.2009 22:52:32

Nu poti da un calificativ daca nici macar nu ai incercat,nu?
BUSUIOC!!!!( era simplu de aflat ca deh,doar avem acces la internet).
Pardon trebuie sa specific:busuioc proaspat,nu acela pe care il tii la icoana!!!!!!!!!!!

asa
•  02.11.2009 17:31:15

nu pot sa dau decat nota 1, ca e oribil....

asa
•  02.11.2009 17:29:51

da ce mai e si aia albahaca , frate, ca nu e pe romaneste!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carpaccio de Rosii si Casaveti cu Creveti