Carpaccio de Rosii si Casaveti cu Creveti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr rosii
  • 250 gr castraveti
  • 2 bile de mozzarella
  • sare
  • piper negru
  • 1 lima
  • 200gr branza philadelphia
  • 2 linguri de lapte semidegresat
  • 250 gr creveti
  • frunze de albahaca proaspete

Mod de preparare

Rosiile, castravetii si mozzarella se taie in rondele subtiri.
Se imparte totul in 4 farfurii in forma de evantai si se presara cu sare si piper dupa gust.

Lima se spala cu apa fierbinte, se rade fin coaja si se stoarce putina zeama.

Intr-un castronel se amesteca coaja rasa cu branza philadelphia, laptele, sarea, piperul si 2-3 lingurite de zeama de lima pana se obtine un sos.

Se pun crevetii peste rondelele de rosii, castraveti si mozzarella si se toarna sosul pe deasupra. Se decoreaza cu frunze de albahaca si se serveste.
O reteta mediteraneana foarte usor de preparat.

421 kcal/1762 kj
26 gr proteine
29 gr lipide
7 gr carbohidrati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)