Cartofi se pun la fiert si se face un piure cu smantana si patrunjel. Carnaciorii se taie bucati si se cresteaza in capete. Se intinde aluatul si se taie fasi aproximativ de 2 cm. Se infasoara carnaciorul in aluat lasandu-se capetele crestate in exterior. Se aseaza intr-o tava uns.
Se unge aluatul cu ou si se baga la cuptor 5-10 min.
Se aseaza pe farfurie alaturi de piure de cartofi si salata verde.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii