Carnaciorii in Aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Carnaciori afumati - 500 g
  • Aluat pt foietaj - 200 g
  • cartofi - 600 g
  • unt - 1 lingura
  • smantana - 200 g
  • sare si piper
  • patrunjel
  • 1 ou

Mod de preparare

Cartofi se pun la fiert si se face un piure cu smantana si patrunjel. Carnaciorii se taie bucati si se cresteaza in capete. Se intinde aluatul si se taie fasi aproximativ de 2 cm. Se infasoara carnaciorul in aluat lasandu-se capetele crestate in exterior. Se aseaza intr-o tava uns.

Se unge aluatul cu ou si se baga la cuptor 5-10 min.
Se aseaza pe farfurie alaturi de piure de cartofi si salata verde.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune