Se prajeste in ulei ardeiul taiat patrate cu latura cam 2 cm, cind s-a inmuiat se scoate si se pune separat. In acest timp se fierb in apa cu sare morcovii si telina, cind sunt gata se scurg si se adauga la ardei.
Se prajeste vinata taiata cuburi dupa ce a fost lasata cu sare sa piarda lichid, apoi spalata si stoarsa. Se coace ceapa in apa (taiata bucati mai maricele). Se adauga si ea la restul. Apoi maslinele si capperi.
Se fierb rosiile ca un sos normal (daca folositi rosii proaspete atunci mai intii tb sa le opariti, sa le curatati de coaja si sa le pasati), se adauga 1 lingurita de zahar, sare si 1 lingura de otet. Se lasa sa se evapore otetul si se adauga sosul dulce-acrisor peste restul ingredientelor.
Se prajeste putin pesmet (sau miez de piine veche) si se presara peste caponatina ...
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaParca ieri mi-am facut si eu cont aici, ce repede a trecut timpul! Si parca va cunosc de un car de ani, asa mi se pare...
Paine de casa si doi ani de bucatarasReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii