Punem matele in apa rece cu otet. Tocam carnea impreuna cu slanina. Curatam si dam morcovul pe razatoarea mare. Curatam si tocam ceapa grosier. Spalam orezul si il scurgem. Amestecam intr-un castron ceapa, morcovul, carnea si le omogenizam.Adaugam orezul si ketchup-ul diluat cu apa si amestecam. Potrivim gustul de sare, piper si cimbru. Umplem matele cu compozitia de carne si le legam la capete. Asezam caltabosii intr-o oala, acoperim cu apa, punem frunze de dafin si lasam sa fiarba la foc mic circa o ora. Cand sunt fierti caltabosii adaugam in oala covrigei si lasam sa dea cateva clocote. Scoatem caltabosii si ii punem la scurs. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta de la pandispan este marca Eric Lanlard, o reteta simpla si extraordinar de gustoasa!
Tort cu crema de vanilie si capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii