Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul. Puneti la fiert apa cu condimentele din legume. Cand clocoteste adaugati intai ceapa maruntita, dupa 2 min ardeii, iar dupa alte 3 min fulgii de ovaz. Lasati pe foc inca 5 min, amestecand continuu, apoi dati deoparte si adaugati nuca macinata.
Sarati, condimentati cu restul de ingrediente, omogenizati bine, acoperiti si lasati sa stea 30 min, pana ce fulgii de ovaz se umfla si se inmoaie bine.
Cu mainile unse cu ulei formati din compozitie sfere pe care le aplatizati apoi si le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit cate 15 min pe o parte (sau pana ce se formeaza o crusta frumoasa si rumena pe partea de contact a burgerului cu hartia), apoi dupa ce le intoarceti, inca 15 min.
Serviti-i pe jumatati de chifle cu frunze de salata si rondele de ceapa si rosii.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii