Bulete de parmezan

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa
Bulete de parmezan

Ingrediente

  • ( pentru 18 bucati):
  • 1 albus
  • 100 g parmezan ras
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera.
Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana.
In functie de cat de mare este oul mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan.
Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese.
Uleiul trebuie sa fie bine incins.
Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla . Le scoti pe hartie absorbanta.

Sunt delicioase calde, dar si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici