Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera.
Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana.
In functie de cat de mare este oul mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan.
Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese.
Uleiul trebuie sa fie bine incins.
Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla . Le scoti pe hartie absorbanta.
Sunt delicioase calde, dar si reci.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii