Bulete colorate

Portii
4
Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Bulete colorate

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci cremoasa
  • 250 g cascaval
  • 100 g nuci
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • piper

Mod de preparare

Se macina nucile, patrunjelul verde se taie fin. Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu branza de vaci, se condimenteaza cu piper dupa gust.

Se fac din aceasta compozitie bile si se tavalesc jumate prin patrunjelul verde taiat fin si cealalta jumatate prin nuca macinata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)