Budinca de Porumb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare boabe de porumb proaspat
  • 100 g unt topit
  • 2 oua
  • 1 pahar cu smantana acrisoara
  • 1/2 pahar malai
  • o lingurita de sare
  • 1 pahar cascaval taiat cubulete

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul.
2. Se pun in blender un pahar de porumb, untul, ouale, smantana, malaiul si sarea si se amesteca pana cand se obtine o crema spumoasa.
3. Se adauga apoi restul de porumb si cascavalul, amestecand cu o lingura.
4. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor timp de 45 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate