Feliile de paine se prajesc la prajitor, dupa care se dau cu usturoi. Dupa care se toarna ulei de masline, cam 2 linguri pt toate feliile. Lasam feliile depaine deoparte si ne ocupam de legume. Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline, dupa care se pune ardeiul taiat marunt. Se lasa la prajit, pt 5-7 minute, pana cand oparim rosiile, pe rand.
Dupa ce oparim rosiile, luam pielea si semintele si le taiem marunt. Le lasam sa se prajeasca impreuna cu ardeiul, 2-3 minute, dupa care taiem marunt busuiocul. Dupa ce s-a pus busuiocul, se opreste focul si se pune amestec de legume pe fiecare felie de paine.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii