Feliile de paine se prajesc la prajitor, dupa care se dau cu usturoi. Dupa care se toarna ulei de masline, cam 2 linguri pt toate feliile. Lasam feliile depaine deoparte si ne ocupam de legume. Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline, dupa care se pune ardeiul taiat marunt. Se lasa la prajit, pt 5-7 minute, pana cand oparim rosiile, pe rand.
Dupa ce oparim rosiile, luam pielea si semintele si le taiem marunt. Le lasam sa se prajeasca impreuna cu ardeiul, 2-3 minute, dupa care taiem marunt busuiocul. Dupa ce s-a pus busuiocul, se opreste focul si se pune amestec de legume pe fiecare felie de paine.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii