Se spala rosiile, se elimina pulpa dupa care se taie cubulete si se lasa la scurs. Mozzarella se taie cubulete si se lasa la scurs pe un servet de bucatarie. Maslinele se feliaza daca sint intregi. Feliile de paine se prajesc pe ambele parti.
Eu le-am uns in prealabil cu putin ulei de masline (pe ambele parti). Intr-un castronel, se pun impreuna rosiile taiate si scurse, mozzarella si maslinele.
Se adauga uleiul de masline, putina sare si piper dupa gust. Cu o lingura se ia din compozitie si se pune deasupra feliilor de paine, dupa care se servesc bruschettele astfel preparate pe un platou sau o farfurie mai incapatoare.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii