Bruschete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine
  • rosii
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • busuioc

Mod de preparare

Se taie rosiile cubulete si se pun intr-un castron.
Se ajunge ulei de masline, sare, busuioc si usturoi (pisat cu ceva timp inanite... nu prea mult timp...).
Se amesteca totul.
Se pune painea la prajit la cuptor.
Painea la cuptor nu trebuie lasata prea mult. Numai 8 - 10 minute.
Painea nu trebuie sa devina pesmet.
Se adaga rosiile facute in precedent pe felia de paine calda si se serveste.

POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa