Bruchette cu Ton si Alge de Mare

Postat pe: 26-02-2009
(0)

Ingrediente

Pentru o portie:
1 felie de paine
1 catel de usturoi
1 rosie taiata felii subtiri
1/2 conserva de ton
100 gr alge de mare
1 lingurita de otet balsamic

Mod de preparare

Prajiti painea, frecati-o cu catelul de usturoi si apoi puneti feliile de rosii deasupra.

Pisati tonul cu o furculita si asezati peste feliile de rosii. Presarati algele de mare peste ton si stropiti-le cu 1 lingurita de otet balsamic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bruchette cu Ton si Alge de Mare" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bruchette cu Ton si Alge de Mare