Bruchette cu Ton si Alge de Mare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o portie:
  • 1 felie de paine
  • 1 catel de usturoi
  • 1 rosie taiata felii subtiri
  • 1/2 conserva de ton
  • 100 gr alge de mare
  • 1 lingurita de otet balsamic

Mod de preparare

Prajiti painea, frecati-o cu catelul de usturoi si apoi puneti feliile de rosii deasupra.

Pisati tonul cu o furculita si asezati peste feliile de rosii. Presarati algele de mare peste ton si stropiti-le cu 1 lingurita de otet balsamic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate