Curatati morcovul si dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici.
Taiati capetele de la dovlecel si dati-l si pe el pe razatoare, fara sa-l curatati de coaja.
Bateti ouale cu uleiul pana se ingroasa.
Puneti intr-un bol incapator morcovul si dovlecelul rase si amestecati-le cu ouale batute cu uleiul, apoi adaugati iaurtul.
Amestecati faina de ovaz cu faina alba, praful de copt, nucsoara rasa si un praf de sare si puneti amestecul uscat peste cel umed.
Omogenizati bine compozitia .
Pregatiti o tava de briose si puneti cate doua linguri de compozitie in fiecare forma.
Puneti briosele in cuptorul preincalzit la 150 de grade, pentru 45-50 de minute si verificati daca sunt coapte facand testul cu scobitoarea.
Scoateti tava din cuptor si presarati deasupra cascaval ras si mai lasati putin la gratinat.
Lasati briosele la racit si presarati deasupra marar tocat.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii