Curatati morcovul si dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici.
Taiati capetele de la dovlecel si dati-l si pe el pe razatoare, fara sa-l curatati de coaja.
Bateti ouale cu uleiul pana se ingroasa.
Puneti intr-un bol incapator morcovul si dovlecelul rase si amestecati-le cu ouale batute cu uleiul, apoi adaugati iaurtul.
Amestecati faina de ovaz cu faina alba, praful de copt, nucsoara rasa si un praf de sare si puneti amestecul uscat peste cel umed.
Omogenizati bine compozitia .
Pregatiti o tava de briose si puneti cate doua linguri de compozitie in fiecare forma.
Puneti briosele in cuptorul preincalzit la 150 de grade, pentru 45-50 de minute si verificati daca sunt coapte facand testul cu scobitoarea.
Scoateti tava din cuptor si presarati deasupra cascaval ras si mai lasati putin la gratinat.
Lasati briosele la racit si presarati deasupra marar tocat.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii