* Branza camembert se taie cubulete.
* Branza de capra se rade pe razatoare.
* Se amesteca intr-un vas cu diametru mare toate ingredientele solide: faina, praful de copt, concentratul de legume, arpagicul / ceapa, coriandrul, busuiocul, branza camembert, branza de capra. Se pastreaza putina branza de capra rasa si verdeata pentru a fi asezate deasupra aluatului pregatit, in tava.
* Se amesteca intr-un bol toate ingredientele lichide: ouale, laptele uleiul. Amestecul se mixeaza cu ajutorul mixerului electric initial la viteza inferioara pana cand compozitia devine omogena iar laptele se spumeaza usor.
* Compozitia realizata din ingredientele lichide se pune peste cea realizata din ingrediente solide. Amestecul rezultat se mixeaza cu ajutorul mixerului, folosind paletele spiralate, pana la obtinerea unei compozitii omogene.
* Se incalzeste cuptorul la 180 grade c.
* Se aseaza hartiutele de copt pentru briose in tava. Am folosit hartiute colorate, cu floricele, care mi-au placut foarte mult.
* Cu ajutorul a doua linguri se pune cate o portie de aluat in forme, astfel incat sa nu depaseasca mai mult de 3/4 din acestea.
* Se pune la suprafata branza de capra rasa si verdeturi maruntite.
* Briosele se pun in cuptor, pe nivelul mediu al acestuia, la foc potrivit, pentru aproximativ 30 de minute, timp in care ele cresc si devin aurii: -)
* Se scoate tava din cuptor si se lasa briosele sa se raceasca putin in forme.
Se servesc caldute cu unt: -). Sunt minunate.
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii