Am pus laptele la fiert si in momentul cand s-a format spuma pe lapte am inceput sa adaug, tot una cate una, cate o lingura de smantana si de iaurt, pana am terminat cele 12 linguri de toate. Desigur, am amestecat mereu in lapte. Apoi am adaugat zeama de la o lamaie, amestecand mereu, am inchis ochiul de la aragaz si am lasat asa.
Dupa 3-4 minute a inceput sa se aleaga zerul de branza, am mai lasat circa 20 de minute in cratita in care a fiert laptele, dupa care am strecurat printr-un saculet de tifon. Am pus la scurs si mi-a iesit o branza tare cremoasa, dulce si deloc seaca. Au iesit exact 750 gr branza.
Fetelor, inca o data va multumesc ptr idea asta, asa mi-ati salvat o gramada de timp si sa nu va mai spun ca branza s-a si terminat rapid. . . . am folosit-o la aperitive ptr father's day
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateChirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...
Chiroste-aperitiv si desertTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii