Am pus laptele la fiert si in momentul cand s-a format spuma pe lapte am inceput sa adaug, tot una cate una, cate o lingura de smantana si de iaurt, pana am terminat cele 12 linguri de toate. Desigur, am amestecat mereu in lapte. Apoi am adaugat zeama de la o lamaie, amestecand mereu, am inchis ochiul de la aragaz si am lasat asa.
Dupa 3-4 minute a inceput sa se aleaga zerul de branza, am mai lasat circa 20 de minute in cratita in care a fiert laptele, dupa care am strecurat printr-un saculet de tifon. Am pus la scurs si mi-a iesit o branza tare cremoasa, dulce si deloc seaca. Au iesit exact 750 gr branza.
Fetelor, inca o data va multumesc ptr idea asta, asa mi-ati salvat o gramada de timp si sa nu va mai spun ca branza s-a si terminat rapid. . . . am folosit-o la aperitive ptr father's day
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii