Cei doi cartofi se spala si se baga cu coaja la cuptor, in prealabil intepindu-i din loc in loc cu furculita. Se lasa 15 minute pina se coc, se scot si se sfarima, se amesteca cu unt si putina sare. Carnea tocata se asezoneaza cu sare, piper si condimente dupa gust.
Aluatul se intinde si se taie in bucati dreptunghiulare. Fiecare bucata se intinde si se umple cu un strat de carne si unul de cartof copt. Se ruleaza, se unge cu ou. Se lasa fiecare rulou la frigider 10-15 minute. Se scot si se taie bucati mici, se aseaza pe o tava in care este pusa o hirtie pentru copt. Se ung cu putin ou batut si se dau la cuptorul incins in prealabil.
Se lasa 15 minute, se scot si se servesc cu patrunjel tocat.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii