Bomboane cu Carne

Postat pe: 14-08-2011
(0)

Ingrediente

carne tocata - 150g
cartofi - 2 buc
aluat pentru pateuri - 150 g
patrunjel - 1/2 leg
sare, piper
condimente
unt - 50 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Cei doi cartofi se spala si se baga cu coaja la cuptor, in prealabil intepindu-i din loc in loc cu furculita. Se lasa 15 minute pina se coc, se scot si se sfarima, se amesteca cu unt si putina sare. Carnea tocata se asezoneaza cu sare, piper si condimente dupa gust.

Aluatul se intinde si se taie in bucati dreptunghiulare. Fiecare bucata se intinde si se umple cu un strat de carne si unul de cartof copt. Se ruleaza, se unge cu ou. Se lasa fiecare rulou la frigider 10-15 minute. Se scot si se taie bucati mici, se aseaza pe o tava in care este pusa o hirtie pentru copt. Se ung cu putin ou batut si se dau la cuptorul incins in prealabil.

Se lasa 15 minute, se scot si se servesc cu patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bomboane cu Carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bomboane cu Carne