Cei doi cartofi se spala si se baga cu coaja la cuptor, in prealabil intepindu-i din loc in loc cu furculita. Se lasa 15 minute pina se coc, se scot si se sfarima, se amesteca cu unt si putina sare. Carnea tocata se asezoneaza cu sare, piper si condimente dupa gust.
Aluatul se intinde si se taie in bucati dreptunghiulare. Fiecare bucata se intinde si se umple cu un strat de carne si unul de cartof copt. Se ruleaza, se unge cu ou. Se lasa fiecare rulou la frigider 10-15 minute. Se scot si se taie bucati mici, se aseaza pe o tava in care este pusa o hirtie pentru copt. Se ung cu putin ou batut si se dau la cuptorul incins in prealabil.
Se lasa 15 minute, se scot si se servesc cu patrunjel tocat.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii