Blinis cu Ciuperci

Postat pe: 07-08-2011
(0)

Ingrediente

oua - 2 buc
ciuperci - 10 buc marime medie
sare, piper, rozmarin
pasta wasabi - 1 lingurita
maioneza - 2 lingurite
patrunjel - 1/2 legaturi
faina - dupa necesitati
lapte - 100 ml
rosii galbene - 1 buc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile cu laptele si faina, plus sare, piper si rozmarin, se amesteca obtinindu-se o pasta destul de consistenta. Separat se bat albusurile spuma si se inglobeaza pasta din galbenusuri in ea, treptat.

In tigaia incinsa se pun portii de cite o lingura si se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe hirtie absorbanta si se lasa la racit. (acestea find blinis -urile)

Ciupercile se taie functie de dorinte si se soteaza, asezonindu-se cu sare si piper. Se racesc.
Maioneza si pasta wasabi se amesteca.
Prezentare:

- se aseaza pe farfurie blinisurile peste care se pune un strat fin de maioneza cu pasta wasabi, peste care se pune un strat de ciuperci. Peste acestea inca un rind de blinis-uri si din nou ciuperci. Se decoreaza cu rosii galbene si patrunjel
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Blinis cu Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Blinis cu Ciuperci