Bagheta Umpluta

Complexitate
redusa
Bagheta Umpluta

Ingrediente

  • bagheta veche de o zi
  • 2 oua fierte (tare)
  • 100 g masline negre
  • 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • 100 g branza topita
  • 1 lingurita de mustar picant
  • sare si piper alb macinat - dupa gust

Mod de preparare

Scoatem miezul baghetei si il sfaramam.

Pasam ouale cu o furculita. Adaugam crema de branza, branza topita, mustarul si maslinele. Potrivim de sare si de piper, apoi umplem golul din mijlocul baghetelor cu amestecul obtinut. Presam bine apoi infasuram in folie alimentara si dam la rece cateva ore.

Desfacem folia si taiem felii groase de un deget.
Se pregateste usor, se poate folosi drept aperitiv, gustare la scoala sau serviciu ori in excursie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Piept de pui cu sos gorgonzola
1
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
3
Paste

Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta

Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
Paste umplute cu urda si marar
4
Paste

Paste umplute cu urda si marar

Paste umplute cu urda si marar