Scoatem miezul baghetei si il sfaramam.
Pasam ouale cu o furculita. Adaugam crema de branza, branza topita, mustarul si maslinele. Potrivim de sare si de piper, apoi umplem golul din mijlocul baghetelor cu amestecul obtinut. Presam bine apoi infasuram in folie alimentara si dam la rece cateva ore.
Desfacem folia si taiem felii groase de un deget.
Se pregateste usor, se poate folosi drept aperitiv, gustare la scoala sau serviciu ori in excursie.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii