Bagheta Umpluta

Complexitate
redusa
Bagheta Umpluta

Ingrediente

  • bagheta veche de o zi
  • 2 oua fierte (tare)
  • 100 g masline negre
  • 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • 100 g branza topita
  • 1 lingurita de mustar picant
  • sare si piper alb macinat - dupa gust

Mod de preparare

Scoatem miezul baghetei si il sfaramam.

Pasam ouale cu o furculita. Adaugam crema de branza, branza topita, mustarul si maslinele. Potrivim de sare si de piper, apoi umplem golul din mijlocul baghetelor cu amestecul obtinut. Presam bine apoi infasuram in folie alimentara si dam la rece cateva ore.

Desfacem folia si taiem felii groase de un deget.
Se pregateste usor, se poate folosi drept aperitiv, gustare la scoala sau serviciu ori in excursie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa