Intr-o tava cu forme de brioșe, imbracați formele cu bacon, așezati cate o bucata de paine pe fundul formei după care spargeti oul in forma și tapetati cu bucatele de branza.
Puneti sare, boia și piper deasupra. Tineti forma timp de cca 7 minute in cuptorul incins.
Se servesc calde la micul dejun.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii