Se pun la masina de paine in ordinea data, se programeaza la programul de aluat. Cand este gata, se scoate din masina, se mai framanta un minut si se iau apoi bucatele mici de aluat, se rotunjeste aluatul intre palme si apoi cu degetul inmuiat in faina sa face o gaura in mijloc.
In timpul cat modelati aluatul, sa aveti pe aragaz o cratita cu apa care fierbe. In apa asta se pun pe rand bagels, se fierb circa 1 minut, se scot cu o lingura cu gauri. Se aranjeaza pe o tava de aragaz, se ung cu ou batut, se presara seminte de mac deasupra si se dau la cuptor la foc mare (cuptorul este preincalzit) pentru 15 minute sau pana prind o crusta usor maronie deasupra.
Se scot, se lasa la racit, se taie apoi in doua, se ung cu cream cheese si se pune cate o felie de somon afumat si putin marar proaspat, se aseaza capacul, se decoreaza cu marar si se servesc.
Daca doriti, inainte de a ansambla bagels-urile, puteti sa le puneti in prajitorul de paine putin, ca sa le dati o crusta usoara de paine prajita. Sant nemaipomenite.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii