Se pun la masina de paine in ordinea data, se programeaza la programul de aluat. Cand este gata, se scoate din masina, se mai framanta un minut si se iau apoi bucatele mici de aluat, se rotunjeste aluatul intre palme si apoi cu degetul inmuiat in faina sa face o gaura in mijloc.
In timpul cat modelati aluatul, sa aveti pe aragaz o cratita cu apa care fierbe. In apa asta se pun pe rand bagels, se fierb circa 1 minut, se scot cu o lingura cu gauri. Se aranjeaza pe o tava de aragaz, se ung cu ou batut, se presara seminte de mac deasupra si se dau la cuptor la foc mare (cuptorul este preincalzit) pentru 15 minute sau pana prind o crusta usor maronie deasupra.
Se scot, se lasa la racit, se taie apoi in doua, se ung cu cream cheese si se pune cate o felie de somon afumat si putin marar proaspat, se aseaza capacul, se decoreaza cu marar si se servesc.
Daca doriti, inainte de a ansambla bagels-urile, puteti sa le puneti in prajitorul de paine putin, ca sa le dati o crusta usoara de paine prajita. Sant nemaipomenite.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii