Aripioare Picante II

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 6 portii
  • 35 kg aripioare de pui
  • taiate
  • Marinata
  • ½ ceasca sos de soia
  • ½ ceasca ulei vegetal
  • 1 lingura ulei picant de chilli
  • 1 catel mare de usturoi
  • tocat marunt

Mod de preparare

Pregatirea marinatei: Amestecati sosul de soia, uleiul vegetal, uleiul de chilli si usturoiul intr-un bol mare. Puneti aripioarele de pui si inveliti-le bine in marinata.

Acoperiti si puneti la frigider timp de cel putin 30 min. Puneti ambele polite in bolul de sticla al cuptorului. Scurgeti aripioarele de marinata. Aranjati aripioarele direct pe polite, jumatate pe polita superioara, jumatate pe cea inferioara.

Reglati temperatura la 200 grade c si coaceti inca 10 minute. Scoatei aripioarele de pe polita de sus. Pe cele de pe polita de jos mai lasati-le 10 min.

Serviti-le fierbinti.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen (sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc