Aripioare Picante II

Postat pe: 07-08-2011
(1)

Ingrediente

Pt 6 portii
35 kg aripioare de pui
taiate
Marinata
½ ceasca sos de soia
½ ceasca ulei vegetal
1 lingura ulei picant de chilli
1 catel mare de usturoi
tocat marunt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Pregatirea marinatei: Amestecati sosul de soia, uleiul vegetal, uleiul de chilli si usturoiul intr-un bol mare. Puneti aripioarele de pui si inveliti-le bine in marinata.

Acoperiti si puneti la frigider timp de cel putin 30 min. Puneti ambele polite in bolul de sticla al cuptorului. Scurgeti aripioarele de marinata. Aranjati aripioarele direct pe polite, jumatate pe polita superioara, jumatate pe cea inferioara.

Reglati temperatura la 200 grade c si coaceti inca 10 minute. Scoatei aripioarele de pe polita de sus. Pe cele de pe polita de jos mai lasati-le 10 min.

Serviti-le fierbinti.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen (sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aripioare Picante II" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adi
•  19.01.2013 18:23:08

test

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aripioare Picante II