Amestecam branza de capra sfaramata cu mascarponele. Asezonam dupa gust cu piper si sare.
Taiam painea toast in formele dorite, ungem cu dulceata de caise. Asezam crema de branza deasupra.
Decoram dupa placere. Eu am folosit cateva bucatele de trufe sa fie ca de sarbatoare.
Pofta buna!
*Dulceata de caise
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii