Amestecam branza de capra sfaramata cu mascarponele. Asezonam dupa gust cu piper si sare.
Taiam painea toast in formele dorite, ungem cu dulceata de caise. Asezam crema de branza deasupra.
Decoram dupa placere. Eu am folosit cateva bucatele de trufe sa fie ca de sarbatoare.
Pofta buna!
*Dulceata de caise
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii