Amestecam branza de capra sfaramata cu mascarponele. Asezonam dupa gust cu piper si sare.
Taiam painea toast in formele dorite, ungem cu dulceata de caise. Asezam crema de branza deasupra.
Decoram dupa placere. Eu am folosit cateva bucatele de trufe sa fie ca de sarbatoare.
Pofta buna!
*Dulceata de caise
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorUn desert absolut delicios care poate fi gata in mai putin de o jumatate de ora. Va recomand sa faceti portie dubla pentru...
Desert vafe cu ciocolata, zmeura si mentaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii