Aperitiv in foi de napolitane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 foi de napolitane
  • 300 gr de ciuperci
  • 300 gr parizer pui
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cureti ceapa si ciupercile, tai ceapa fideluta, ciupercile feliute si parizerul bucatele. Calesti ceapa si dupa ce s-a inmuiat adaugi ciupercile si parizerul.

Cand sau calit toate le dai deoparte sa se raceasca putin apoi adaugi cele 3 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.

Imparti compozitia in jumatate, apoi intinzi o parte pe o foaie de napolitanasi cealalta jumatate pe foaia ramasa. Le lasi sa se inmoaie asa 10 minute, apoi le rulezi si le dai la frigider. Dupa o jumatate de ora le tai felii de un deget grosime.

Treci fiecare felie prin faina, apoi prin oua batute si pesmet si le prajesti pe toate in ulei incins.
Se pot servi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici