Aperitiv din branza de vaci

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1/2 kg branza de vaci
150 g smintina proaspata groasa
chimen
ceapa

Mod de preparare

Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecindu-se apoi cu smintina. Smintina se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma sepoate adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smintina se pot adauga o lingurita de chimen, pisat bine sau macinat prin masina de piper, un virf de lingurita de boia dulce sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei.
Din acest preparat se pot face si sandvisuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aperitiv din branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aperitiv din branza de vaci