Un aperitiv aspectuos, preparat din legume. Morcovii se fierb si se taie in 4 pe lung. Broccoli se desface in buchetele si se fierbe si el in apa cu sare. Ouale se bat spuma.
Se tapeteaza o forma de chec cu unt si pesmet. Se aseaza morcovii in tava. Peste morcovi se aseaza buchetelele de broccoli. Deasupra lor se mai pune un strat de morcov feliat. Peste legume se toarna ouale batute spuma.
Ne asiguram ca oul a patruns in toate colturile formei. Deasupra se presara cascaval ras. Se coace la cuptor asezand forma de chec intr-o alta tava mai inalta cu apa. Se coace pana incheaga oul si cascavalul face crusta.
Se lasa sa se raceasca in forma!!!
Daca in salata mea o sa vedeti vreo 2 frunze rosii, sa stiti ca nu v-am pacalit, ci altii m-au pacalit pe mine. Initial am...
Salata rucola cu somon si mangoReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii