Un aperitiv aspectuos, preparat din legume. Morcovii se fierb si se taie in 4 pe lung. Broccoli se desface in buchetele si se fierbe si el in apa cu sare. Ouale se bat spuma.
Se tapeteaza o forma de chec cu unt si pesmet. Se aseaza morcovii in tava. Peste morcovi se aseaza buchetelele de broccoli. Deasupra lor se mai pune un strat de morcov feliat. Peste legume se toarna ouale batute spuma.
Ne asiguram ca oul a patruns in toate colturile formei. Deasupra se presara cascaval ras. Se coace la cuptor asezand forma de chec intr-o alta tava mai inalta cu apa. Se coace pana incheaga oul si cascavalul face crusta.
Se lasa sa se raceasca in forma!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii