Aperitiv cu Ficatei

Postat pe: 12-09-2010
(4)

Ingrediente

7- 8 cartofi potriviti, lunguieti, curatati, taiati in doua pe lungime si fierti
400- 500 g ficatei de pui
lapte, cat sa acopere ficateii
2-3 linguri ulei pentru ficatei
2-3 linguri de ulei pentru ceapa
2- 3 cepe, taiate rondele
1 cescuta de cafea mica cu vin
1 lingura cu miere
1/2 pahar faina
sare
piper, proaspat macinat

Mod de preparare

Caliti ceapa in uleiul incins pana se inmoaie, apoi adaugati mierea si vinul. Mentineti pe foc puternic pana scade lichidul, amestecand. Acoperiti, luati de pe foc si pastrati la cald.

Spalati si taiati in doua ficateii scursi. Turnati peste ei lapte cat sa ii acopere si lasati-i sa stea cel putin 1 ora. Scurgeti-i, condimentati-i cu sare si piper si treceti-i prin faina. Prajiti-i intr-o tigaie cu putin ulei incins, de jur imprejur, circa 3- 4 min, intorcandu-i mereu.

Asezati ficateii fierbinti peste jumatatile de cartofi fierti (calzi), puneti deasupra ceapa calda, caramelizata.

Serviti simplu sau cu diverse sosuri: de iaurt, de smantana, maioneza, salata etc.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aperitiv cu Ficatei" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  17.07.2012 06:25:01

Merita facut...este tare bun. Ai dreptate, Rebela71.

rebela71
•  08.07.2012 10:43:01

Aperitiv foarte bun dar pretentios totul se serveste cald ,preparat inainte de servire.

lucia_bp
•  04.06.2012 07:05:09

Nicoleta77, astept impresiile tale.

nicoleta77
•  01.06.2012 22:36:09

Ce bine arata,maine incerc si eu reteta👍

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aperitiv cu Ficatei