Caliti ceapa in uleiul incins pana se inmoaie, apoi adaugati mierea si vinul. Mentineti pe foc puternic pana scade lichidul, amestecand. Acoperiti, luati de pe foc si pastrati la cald.
Spalati si taiati in doua ficateii scursi. Turnati peste ei lapte cat sa ii acopere si lasati-i sa stea cel putin 1 ora. Scurgeti-i, condimentati-i cu sare si piper si treceti-i prin faina. Prajiti-i intr-o tigaie cu putin ulei incins, de jur imprejur, circa 3- 4 min, intorcandu-i mereu.
Asezati ficateii fierbinti peste jumatatile de cartofi fierti (calzi), puneti deasupra ceapa calda, caramelizata.
Serviti simplu sau cu diverse sosuri: de iaurt, de smantana, maioneza, salata etc.
Le-am vazut azi dimineata la Jamila si m-au cucerit din start.Multumesc Jamila pentru reteta,sunt foarte usor de...
Sfanj (Gogosi marocane)O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii