Vanata se taie rondele se sareaza si se prajeste in uleiul de masline (cam o lingura de ulei la 4 felii de vanata). Cand sunt aurii se aseaza pe hartie de menaj care sa absoarba din grasime. Rosia se curata de coaja si se taie maruntel, usturoiul se curata, se scoate bulbul (mijlocul), se taie marunt. Se pun in tigaia fierbinte in care s-au prajit rondelele de vanata, se sareaza se pipereaza, se amesteca si se lasa cam 5 min. Pe foc.
Mozarella se taie felii.
Se aseaza pe farfurie intercaland vanata, mozarella, rosiile, iar vanata, mozarella, rosiile, terminand cu o felie de vanata. Decoram cu patrunjel verde si asezonam cu sosul de mai sus.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii