Anghinare prajita

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

4 bucanghinare
1 ou
faina
ulei pentru prajit
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se curata anghinarea de foile externe(doua-trei straturi maxim),se taie partea de dedesubt iar la urma varful dela anghinare,sa devina ca in poza.
Apoi se scobesc dedesubt si se taie in patru.
Se dau bucatile prin faina si ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se scurg pe hartie de bucatarie si se sareaza.Se servesc calde.

Este un aperitiv dar se poate manca si ca felul doi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Anghinare prajita" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

xanora
•  25.03.2011 00:58:30

chiar o delicatesa nu sunt, in spania sunt foarte comune. cel mai apreciate sunt pe plita sau la gratar cu jar, iar cine are indemanare le coace intregi, fara sa le felieze ( feliatul e mai high-class). sunt foarte sanatoase in schimb, cei cu probleme renale pot bea supa rezultata din apa in care au fiert. daca sunt culese proaspete si sunt exact in epoca de varf se pot manca si crude, secretul e sa stii cum sa alegi foile. SUNT DELICIOASE, MIE IMI PLAC LA NEBUNIE!!!!

stefy
•  20.02.2009 22:50:33

pare o delicatese;nico dar in saramura le-ai facut vreodata?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Anghinare prajita