Intr-un bol amestecam branza de vaci cu cea de oi.
Adaugam galbenusurile, smantana, untul si le mixam.
Punem faina, malaiul si le amestecam bine cu o lingura.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
Cu ajutorul unei palete, le incorporam usor in compozitia cu branza.
Ungem un vas termorezistent cu unt, dar intr-un strat mai generos (eu am folosit un vas cu diamentrul de 20 cm si inca unul micut, de o singura persoana).
Turnam compozitia, o nivelam si o introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Se lasa in cuptor pana alivanca prinde o crusta aurie deasupra.
Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam 5 minute la racorit.
Se serveste calda cu smantana. Sa aveti pofta!
De mult timp imi doream sa pregatesc acest tort delicios. Am asteptat nerabdatoare sa apara zmeura si acum am profitat din...
Desert tort trio cu zmeura, ciocolata si mascarponeAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii