CONCURS: Reteta Lunii Ianuarie - Desert cu fructe

CONCURS: Reteta Lunii Ianuarie - Desert cu fructe

Avem placerea sa te invitam la un nou concurs marca Reteteculinare!

Pentru luna aceasta avem o tema proaspata, in toate sensurile, tema aleasa impreuna cu membrii comunitatii RC, careia ii multumim.

Dupa un sezon "greu" din punct de vedere al regimului alimentar, tema propusa pentru concursul primei luni a anului este una "usoara" si frumoasa: Desert cu fructe.

Asadar, intre 12 si 31 ianuarie 2016, propune RETETA LUNII IANUARIE si castiga un minunat Blender Personal Blend Active Pro Blender Breville

Cum participi?

Propune cel putin o reteta cu tema data* si impresioneaza-i pe cei care iti vizioneaza reteta participanta si iti acorda Like-uri si Share-uri, cat si pe noi, redactia RC, juriul.

*Retetele inscrise in concurs pot fi atat prajituri, torturi si dulciuri de orice fel cu fructe, daar si sucuri, smoothie-uri, compoturi sau orice bautura care poate constitui un desert delicios din fructe.

Pentru a inscrie retete la concursul "Reteta lunii Ianuarie" te rugam sa urmezi doi pasi simpli:

Inscrie cel putin o reteta cu tema "Desert cu fructe" in site-ul ReteteculinareSelecteaza categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii"

Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, calculat prin numarul like-urilor si share-urilor (care vor avea o pondere de 50% din punctaj) si jurizare (care va desemna restul de 50% din punctaj).

Criteriile de jurizare vor fi: calitatea prezentarii prin text si imagini a retetei si originalitatea decorarii.

Atentie! Pentru a participa, reteta trebuie inscrisa si in site, nu doar in forum! Adaugarea in site se face prin butonul rosu "Adauga reteta" din contul de utilizator.

Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

Afla pe 1 februarie 2016 daca esti castigatorul concursului "Reteta Lunii Ianuarie" urmarind update-ul acestui articol sau discutia din forum dedicata acestui subiect.

Mult succes!

Cu drag,

Echipa RC

-------------------------

Reteta castigatoare

Dragii nostri, ne face placere sa anuntam Reteta Lunii Ianuarie, care a fost apreciata atat de public, cat si de juriu.

Aceasta este: Prajitura multicolorata cu Fructe

Felicitari castigatoarei, anisoara67 !

Va asteptam cu drag in fiecare luna la concursurile Reteteculinare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Salam de biscuiţi reţetă
5
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Parteneri
Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati
Bucataras.RO

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati

Dacă tot ne-au rămas ouă fierte, după sărbători, aceasta este una dintre rețete în care le-am inclus.

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin