DUBLU CONCURS CULINAR: Bucatarul Lunii si Retetele Lunii Iulie

(0)

2017-07-18 19:06:56

Dragii nostri,

Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a frumosului concurs lunar Reteteculinare!

Retetele voastre vor fi rasplatite cu TREI PREMII frumoase pentru bucatarie, pretext pentru a va arata talentul si priceperea voastre:

Intre 18 iulie si 13 august va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii.

Asa cum v-am obisnuit, avem o sectiune cu tema libera si una cu o tema specifica lunii. Tema acestei luni este: "Retete cu LEGUME DE SEZON"
Concursul nr. 1 - Fii BUCATARUL LUNII!

Propune cel putin o reteta cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni! Tu esti bucatarul, tu alegi tema!

Poti castiga o foarte utila si de foarte buna calitate Tigaie pentru Sote cu capac 24cm/2,6L Fiskars


Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.

Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii IULIE" sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea retetei.

!!! Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii", inscrieti retetele in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".


2. Concursul nr. 2 - RETETELE LUNII

Inscrie in concurs cel putin o reteta cu tema "Retete cu LEGUME DE SEZON" si castiga unul dintre cele doua premii de mare ajutor in bucataria ta:

*** Oala 24cm + capac Tefal Natural Ceramic ***


*** Set 4 cutite 12 cm Tefal Ingenio ***Cum participi la concursul "Retetele lunii"?
Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro, cel putin o reteta cu legume de sezon (tema lunii Iulie).

!!! Pentru a participa la concursul "Reteta lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Retetele Lunii IULIE vor fi desemnate prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, aspectul preparatului final. In ordinea clasarii, primul premiu, Oala 24cm + capac Tefal Natural Ceramic, va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu, Set 4 cutite 12 cm Tefal Ingenio, retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

***************************************************

*** O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

*** Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

***************************************************

Cei trei castigatori - unul al sectiunii "Bucatarul Lunii IULIE" si doi ai sectiunii "Retetele Lunii IULIE" vor fi anuntati pe 14 august 2017.

Mult succes, dragi prieteni si Reteteculinare.ro!


Cu drag,

Echipa RC

******************************************************************

14 august 2017

Iata momentul mult asteptat de catre participantii concursului culinar, editia lunii iulie 2017. Va multumim tuturor pentru retetele foarte frumoase inscrise in concurs, misiunea juriului a fost una extrem de grea, insa frumoasa.

Asadar, in urma jurizarii retetelor care au respectat temele si regulamentul concursului, va anuntam cu mare placere castigatorii editiei IULIE 2017!


BUCATARUL LUNII IULIE

Prajitura Ciresica - Ancutsa

PREMIU: Tigaie pentru Sote cu capac 24cm/2,6L FiskarsRETETA LUNII IULIE

1. Pui cu dovlecei en papillote - Madi_marin

PREMIU: Oala 24cm + capac Tefal Natural CeramicRETETA LUNII IULIE

Pizza cu dovlecel - Ancarm

PREMIU: Set 4 cutite 12 cm Tefal IngenioFelicitari castigatorilor dublului concurs culinar, multumim tuturor participantilor pentru retetele frumoase si apetisante inscrise in concurs si va asteptam pe toti cu mare drag pe www.reteteculinare.ro!