Dragii prieteni pasionati de gatit ai Reteteculinare.ro,
Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a dublului concurs lunar, marca Reteteculinare! Retetele voastre vor fi rasplatite cu TREI PREMII pentru bucatarie, dupa frumoasa traditie a site-ului nostru.
Intre 1 aprilie si 29 aprilie 2018 va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii APRILIE.
Pentru ca luna aprilie este marcata de sarbatarea Pastelui, am ales retetele traditionale de Pasti ca tema pentru concursul nostru lunar "Retetele Lunii".
In plus, asa cum v-am obisnuit, pentru cei dintre voi care vor sa ne dovedeasca priceperea in bucatarie cu preparate cu orice alt specific, am pregatit si o sectiune de concurs in care sunteti liberi sa alegeti orice tema culinara - Bucatarul Lunii ("Tu esti bucatarul, tu alegi tema!").
Concurs nr. 1 - Fii BUCATARUL LUNII APRILIE!
Propune una sau mai multe retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni! Tu esti bucatarul, tu alegi tema!
Poti castiga un aparat Sandwich Press DuraCeramic, ideal pentru prepararea sandvisurilor, omlete, dar si pentru frigerea carnii si a legumelor.
Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.
Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii APRILIE" sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea imbinarii ingredientelor.
!!! Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".
Concurs nr. 2 RETETELE LUNII APRILIE
Inscrie in concurs RETETE TRADITIONALE DE PASTI si castiga unul dintre cele doua premii minunate pentru orice pasionat de bucatarit:
Aparat pentru forme nuci umplute
Fierbator automat pentru oua
Cum participi la concursul "Retetele lunii"?
Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro, una sau mai multe retete traditionale de Paste (tema lunii aprilie).
!!! Pentru a participa la concursul "Reteta lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".
Retetele Lunii APRILIE vor fi desemnate prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini. In ordinea clasarii, primul premiu, Aparat pentru forme nuci umplute, va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu, Fierbator automat pentru oua, retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".
***************************************************
*** O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.
*** Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.
***************************************************
Cei trei castigatori - unul al sectiunii "Bucatarul Lunii APRILIE" si doi ai sectiunii "Retetele Lunii APRILIE" vor fi anuntati pe 30 aprilie 2018.
Mult succes, dragi prieteni si Reteteculinare.ro!
Cu drag,
Echipa RC
****************************************************************************************************
30 APRILIE 2018
Iata ca a sosit momentul mult asteptat de catre toti concurentii si anume anuntarea castigatorilor. In urma jurizarii retetelor care au respectat temele si regulamentul concursului, au fost desemnati urmatorii castigatori ai editiei APRILIE 2018!
BUCATARUL LUNII APRILIE
Biochimist_la_cratita - Tort cu ciocolata, crema de lapte si jeleu de capsune
RETETA LUNII APRILIE 2018
Mirela0911 - Pasca cu aluat de cozonac
RETETA LUNII APRILIE 2018
Madi_marin - Saramura de miel
Va multumim tuturor pentru participare si transmitem felicitari castigatorilor concursului! Ramaneti pe www.reteteculinare.ro pentru multe retete grozave si surprize frumoase!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii